שאלה דחופה-לגבי עיתוי הזרעה ואוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/09/2016 | 21:26 | מאת: נילי

שלום, להלן תוצאות הבדיקות שעשיתי היום לקראת הזרעה (מתרומת זרע): אסטרדיול: 919 pmol/L LH: 50.60 IU/L פרוגסטרון: 2.5 nmol/L גודל זקיק מוביל: 19 עובי רירית: 8.2 נאמר לי להגיע מחר להזרעה, ולהזריק היום אוביטרל (אם כי תהיה לי אפשרות להזריק אותו רק היום בערב). לפי מה שהבנתי , אני ממש קרובה לביוץ, והוא עתיד להתרחש מחר. אם כן, האם יש צורך ממשי להזריק אוביטרל במקרה הזה אם הביוץ קרוב? יותר מכך, האם האוביטרל לא עלול להפחית את סיכויי ההפרייה, בכך שהוא ישהה את הביוץ ב-36 שעות? אודה לתשובה בהקדם. תודה מראש!

האוביטרל לא משהה את הביוץ, הוא רק מבטיח שהביוץ יתרחש לכל המאוחר אחרי 36 שעות. לפי רמות ה- LH הגבוהות שלך סביר להניח שהביוץ יתרחש ב,וך כיממה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית