בטא חיובית וכאבי בטן חזקים לאחר ivf ראשון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/09/2016 | 21:14 | מאת: מאיה

שלום. היום עשיתי בדיקת בטא 12 יום לאחר החזרה (טיפול ivf ראשון). יצא 256. אני מבינה שזו תוצאה חיובית.. האם מומלץ לחזור על בדיקת בטא עוד כמה ימים לבחון שהערך עולה כצפוי? ודבר נוסף- מיום ההחזרה נפיחות גדולה בבטן. מיום שבת האחרון הבטן כואבת מאוד בכל חלקיה, לוחצת, קשה מאוד. מתקשה לאכול בכמויות הרגילות ובמאמץ קל גם קושי קל בנשימה. גודל הבטן הוא כגודל של הבטן שהייתה לי בחודש רביעי- חמישי בהריון הקודם (שהיה טבעי). האם זה מצב תקין? תודה.

מקובל לחזור על הבטא כעבור יומיים לוודא שהערך מכפיל את עצמו. יש לך גירוי יתר שחלתי. כדאי ליידע את הרופא המטפל ויתכן וירצה לבדוק אותך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית