מעקב זקיקים טבעי עם תוצאות משונות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/09/2016 | 15:36 | מאת: שמרית

אני במעקב זקיקים, יו"מ 18 - רירית 5 מ"מ, אין זקיק מוביל, הכי גדול שנצפה 10 מ"מ. LH הוא 14.5, אסטרדיול 376, פרוגסטרון 1.7. ביום חמישי שהיה יו"מ 15 הייתה רירית 3.2 גם ללא זקיק מוביל ואז LH היה 12.5, אסטרדיול 338 ופרוגסטרון 1.4. בחודש שעבר זוהה ביוץ ביום 17 בתיאום עם בדיקות דם, קיימנו יחסים אך לא נקלט הריון. מחזור כל 32 יום. אני בת 37 ויש לי ילד בן 3 מהריון ספונטאני והפלה לפני שנה. מאז אין הריון. מדוע העלייה ב- LH? האם ייתכן שיהיה עוד ביוץ החודש? מה הסיבה לתוצאות האלה? כיצד היית ממליץ להמשיך מפה? האם יהיה צורך להשתמש בהורמונים או ייתכן שבחודש הבא זה יסתדר? אודה לכל תשובה

מאחר ונראה שהביוץ שלך לא סדיר, יש מקום לשקול בחודש הבא השראת ביוץ תרופתית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית