זריקות גונל אף טיפול איפוריון בלתי מוסבר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/09/2016 | 12:36 | מאת: תמר

שלום אני בת 35, יש לי ילד בן שנתיים, (ולפניו היה לי עוד הריון ועשיתי הפלה,), אנחנו מנסים כבר שנה וחודש ללא הצלחה...עשינו כל הבדיקות גם אני וגם בעלי, והכל יצא תקין גם בצילום רחם וגם בדיקות הורמונהליות. הרופא הסביר כי זה האי פוריון בלתי מוסבר, ואמר לנו כדי להתחיל עם זריקות גונל אף. קשה לנו להחליט, האם יש לי סיכוי להיכנס בהריון באופן טיבי, האם כדי לחכות? ולמה רופא ממליץ על זריקות כי אני באופן טיבי מבייצת טוב, לפי מעקב זקיקים ובדיקות דם. תודה רבה

יש גם אפשרויות אחרות לשפר את הסיכוי שלכם להרות, למשל השבחה והזרעה במחזור ביוץ טבעי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית