שבוע לאחר פרוברה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/09/2016 | 18:46 | מאת: סימה

שלום, אני כשבוע ימים לאחר פרוברה מטופלת ב ivf עברתי לפני שבוע וחצי פיפל בכדי לעזור להשתרשות של הטיפול הקרוב אך הפרופסור אמר שאני יקבל מחזור לאחר שלושה ימים ועבר כבר שבוע ולא קיבלתי מה עושים? האם הפיפל שיבש את המחזור, האם עכשיו לא יהיה אפקט לפיפל מכיוון שעבר זמן ממתי שהפרופסור חשב שאני אקבל? תודה רבה מראש על התשובה

הנושא לא נחקר לעומק, אבל יש רופאים שמאמינים שההשפעה החיובית, אם קיימת, אולי ממושכת יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית