לקראת טיפולי IVF לראשונה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/08/2016 | 14:57 | מאת: רונית

שלום פרופ', בשל בדיקת זרע עם כמות ירודה מאד של בעלי (0.9 מיליון), הופנינו לטיפולי IVF והוסבר שזוהי הדרך היחידה שמותירה סיכוי להריון. קראתי את החוברת של משרד הבריאות, והפחד העיקרי שלי הוא מהזריקות היומיות, ויש לי מספר שאלות: האם הזריקות מכאיבות? הן דומות לזריקות אינסולין או זריקות רגילות? האם בכל מצב ניתן להמיר את הזריקות היומיות לזריקה שבועית? אני ממש מודה לך על המענה מראש

הזריקות בד"כ לא מהוות בעיה ורוב הבנות מוצאות אותן נסבלות. לא בכל מצב ניתן להמיר את הזריקות היומיות לזריקה שבועית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית