בדיקות מעבדה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/08/2016 | 13:19 | מאת: עדי

אני סובלת מאנדומטריוזיס - מוכח. בדנה האחרונה ניגשנו לטיפולי פוריות. לאחר 3 סבבי הזרעה - בשל כאבים אכזריים והתדרדרות קיצונית במצב הנפשי עשינו הפסקה לשם בירור וטיפול תמיכתי. עכשיו ניגשנו ומלאנו בקשה לivf במסגרתה התבקשתי לחזור על בדיקות דם. אחת הבדיקות נראית לי מוזר ואני תוהה מה העא אומרת. בדיקת דם בשם lipemic index בתוצאה יצא 0.00 מה זו הבדיקה הזו ומה התוצאה אומרת? האם זה משהו שיכול לפגוע לי בפרוטוקול הוועדה לאישור טיפולי ivf? תודה רבה

lipemic index זה מדד לשומנים בדם, והוא לא מעניין את הוועדה לאישור טיפולי ivF.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית