ביוץ טבעי + אביטרל שאלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/08/2016 | 10:23 | מאת: ירדן

שלום, יש לי שאלה בנושא ביוץ- אני בעלת שחלות פוליציסטיות ביום ה 30 למחזור. כרגע טיפול ללא הורמונים. ביום רביעי 24.8 נצפה זקיק 18 רירת 6.8 ,רמת הפרוגסטרון עלתה מהבדיקות הקודמות ל 3.5 וגם רמת ה E2 עלתה ל 1100. יום למחרת ביום חמישי 25.8 ביצענו הזרעה ולאחר מכן התבקשתי להזריק אוביטררל בערב. 1. מתי התרחש הביוץ הטבעי? האם בגלל האוביטרל בדיקות הדם יראו שבייצתי ( אני שואלת כי אני רוצה לדעת אם בייצתי טבעי ולא בזכות האוביטרל) 2. מה מטרת זריקת האוביטרל במצב בו אני מבייצת באופן טבעי? 3. האם בעוד שבוע כשאעשה בדיקות דם אוכל לראות אם היה ביוץ טבעי או שבגלל האוביטרל לא אוכל לדעת עכשיו?

1. הביוץ יתרחש בד"כ ביממה לאחר הבדיקות שעשית למרות שלאחר נטילת האוביטרל כבר לא ניתן לדעת. 2. לתזמן את הביוץ ולתמוך בגופיף הצהוב. 3. בשל האוביטרל לא תוכלי לדעת.

04/09/2016 | 13:11 | מאת: ירדן

היי בהמשך להשתרשות מעלה. ב 25.8עשינו הזרעה לאחר שראינו שיום לפני ב24.8 היה ביוץ טבעי ( פרוגסטרון 3.7, 160LH+ אסטרדיול 1136 לחיזוק קיבלתי זריקת אוביטרל. מאתמול -3.9 התחלתי להרגיש כמו כאבי מחזור, בנוסף הופיע הכתמה קטנה מאוד היום בבוקר, מחכה לראות אם זה מתפתח .. שאלתי: 1. האם זה המחזור שהקדים והגיע לאחר 11 יום? ביצעתי היום בדיקות דם ואלו התוצאות- בטא- קטן מ5 פרוגסטרון 24.5 E2- 455 LH-11.40 2. האם יש טעם לבצע בדיקת דם גם ב יום ה 14 במידה והדימום לא ימשיך? תודה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית