IVF...............................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/08/2016 | 09:12 | מאת: H

שלום, איך נערכים לתקופה של IVF מבחינת העדרויות ממקום העבודה? אם אני מתחילה סבב ראשון אז תחילה נוזמן לפגישת הסבר הטיפול, לאחר מכן אצטרך להזריק לעצמי הורמונים, יהיו כל יום בדיקות דם? יום אחד של שאיבה שבו אוכל לעבוד באותו יום? יום אחד של החזרת עוברים במידה והביציות תהיינה תקינות, אחכ אוכל לעבוד? זה שבועיים של העדרויות בעבודה? פחות או יותר ימים?

זה מאד תלוי איפה את עושה את הטיפול. במערכת הפרטית פועלים גם בשעות אחר הצהרים ובסופי שוע כולל שבת. בד"כ אין בעיה לחזור לפעילות באותו היום ואפשר לצמצם את ההעדרויות למספר מועט של פעמים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית