יחסי מין בטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/08/2016 | 08:17 | מאת: ירדן

אנינרווקה שעוברת טיפולי ivf לבד מבנק הזרע למרות שיש לי בן זוג. בעבר הרופא אמר לי שאין מניעה שאקיים יחסי מין עם בן הזוג לאורך כל הטיפול למעט אחרי הפעולות שאיבה והחזרה שהרי יש לי אינטרס להיקלט ולא משנה איך. אתמול קראתי מספר מאמרים בהם נכתב שאסור לקיים יחסי מין יומיים שלושה לפני שאיבה.שאלתי היא האם האיסור הוא בשל העובדה שיחסי מין יכולים לפגום בהצלחת טיפול האישה או רק בשל העובדה שמדובר בשני בני זוג שעוברים יחדיו טיפול והאפשרות שקיום יחסי מין יקטין את איכות סרעו של הגבר? אודה על מענה מהיר

זה באמת קשור לחשש מדילול הזרע בעקבות קיום יחסים תכוף לפני הטיפול.

26/08/2016 | 13:55 | מאת: ירדן

תודה רבה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית