מבנה רחם - טי התייעצות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/08/2016 | 16:16 | מאת: ענת

בת 30, שחלות פוליציסטיות,עברתי עד עכשיו 2 הזרעות ו הפריה חוץ גופית אחת. בהיסטרוקופיה אבחנתית נאמר לי שיש לי רחם במנה טי, אשמח לדעת מה דעתך על רחם מסוג זה. 1.האם לנתח בהיסטרוסקופיה ניתוחית או לא לגעת? 2. מה ההשלכות של הרחם על הכניסה להריון/ מהלך ההריון? אני שומעת דעות סותרות ולכן מתלבטת מאוד. תודה.

1. זה נושא לא ברור ובמחלוקת. המחקרים נראים מאד מוטים. אני לא הייתי ממהר לעשות ניתוח. 2. ממש לא ברור, כי האבחנה עצמה מאד סובייקטיבית. כנראה שאין השפעה על כניסה להיריון ואולי השפעה קטנה על הסיכוי להפלה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית