שחלות מוגדלות לאחר ivf

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/08/2016 | 21:55 | מאת: דניאל

שלום רב, אם יש כאן רופא פריון, אשמח למענה מקצועי. אני לאחר טיפול ivf שהצליח, שבוע 8 להריון. בחילות מטורפות, כאבי ראש, סחרחורות והכל... לאחר אשפוז של כשבוע עם מיימת וחשד לתסביב שחלתי (שהתברר כשגוי) השתחררתי בשבוע שעבר עם שחלות מוגדלות מאוד (כ8 סמ קוטר של כל שחלה). מאתמול ישנם כאבים שבאים והולכים באזור השחלות, האם זה סימן טוב או רע? האם זה טבעי בגלל גודל השחלות? האם יש לפנות לרופא נשים?

זה שכיח ששחלות מאד מוגדלות יגרמו למיחושים, אך אם הם מתגברים ולא חולפים אחרי נטילת אופטלגין, הרי שכדאי לחזור לרופא להיבדק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית