מעבר מפרוטוקול קצר משולב לפרוטוקול ארוך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/08/2016 | 18:07 | מאת: חדשה בתחום

ערב טוב פרופ' זיידמן, תודה רבה על המענה! לצערי, הפרוטוקול כנראה אכן לא התאים לי ובמקום שהמדכאים ידכאו, הגוף שלי רק המשיך בתהליך ואתמול בבדיקות ראו 7 זקיקים סך הכל (4 בימין - 10,17,18,19 ו - 3 בשמאל - 10,12,13), הרירית המשיכה להתעבות (9.7) וההורמונים טיפסו (בדיקות דם אתמול הראו E2: 5705, פרוגסטרון: 3.4, LH: 7.4)... נאמר לי לקחת אתמול אוביטרל ובשבוע הבא להתחיל שוב את זריקות המדכאים, הפעם שבוע לפני קבלת המחזור. זה כבר נחשב לפרוטוקול ארוך, נכון? והוא נחשב למוצלח עבור בנות עם תגובה שחלתית טובה? ובנימה אחרת, האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לשפר את סיכויי הגוף לקלוט חזרה את העובר? מתי היית ממליץ להחזיר את העובר? ביום השלישי או החמישי? והאם אתה תומך בשיטת ההחזרה הכפולה של החזרת עובר אחד ביום השלישי ואחד ביום החמישי? שוב תודה על תשובותיך!

עדיף להחזיר ביום חמש, אך אם אין הרבה עוברים יפים ביום שלוש עדיף לשקול ביצוע החזרה כפולה ליתר ביטחון.

18/08/2016 | 16:48 | מאת: חדשה בתחום

תודה רבה! אזכור זאת כשאגיע לשלב המיוחל...

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית