Ivf שני- התייעצות דחופה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/08/2016 | 15:00 | מאת: Mori

שלום, אני בת 36 עם עבר של דלקת באגן בגיל 19 לפורוסקופיה שהסתבכה כיום מטופלת בהפריות בצילום רחם נצפה הידרוסלפינקס בחצוצרה אחת השניה תקינה עם מעבר חופשי ..בוצעה החזרה של שני עוברים מוקפאים ב14.8 כיום חמישה ימים אחרי החזרה ...אני קוראת חוות דעת של רופאים הטוענים כי הידרוסלפינקס מפחית את הצלחת ההפריות ויש נטייה למנוע מהעובר להשתרש ברחם 1. האם אני צריכה לדאוג במצבי 2. האם עליי לבקש כריתת החצוצרה !? מה נהוג לבצע במצב כזה תודה על המענה

אין ספק שהידרוסלפינקס עלול להפחית את הסיכוי להרות ולכן במידה ומספר טיפולים נכשלים יש לשקול חסימת או כריתת החצוצרה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית