ייעוץ - מבולבלת ואובדת עצות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/08/2016 | 18:12 | מאת: libi

בת 40 לאחר 2 הריונות תקינים ולידות בקיסריים, מעוניינת בהריון נוסף..ב 2013 הריון חוץ רחמי,ליד שחלה שמאלית בגודל 17X13 מ"מ נספג לבד , ב 2015 הריון חוץ רחמי נוסף עם ממצא בחצוצרה ימנית טופל במטטרוקסט וזה נספג , נעשה צלום רחם שיצא תקין...מה הבעיה לדעתך.?מה הסיכוי להריון הבא תקין? ללכת ל IVF ? בדיקות דם פרופיל הורמונלי תקינות ,, ביוץ תקין ...תודה

אין בפני מספיק נתונים על מנת להעריך מה הבעיה, אבל ברור שבגילך כדאי להתקדם במסלול טיפולי שיכול בהחלט לכלול גם טיפולי IVF.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית