דימום חלש

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/08/2016 | 15:30 | מאת: סיגל

שלום, אני ובעלי התחלנו החודש לנסות להיכנס להריון בעזרת ערכת ביוץ. הביוץ התקיים ב31.7 וביום חמישי ה11.8 התחילו הכתמות, ביום שישי הזרימה טיפה עלתה אבל מאז זה דעך עד שנראה שהיום כבר כמעט אין כלום אפילו לא הכתמות. אף פעם לא היה לי מחזור כזה חלש בלי זרימה של דם.. חשבתי אולי זה דימום השרשה אז עשיתי בדיקת הריון היום בבוקר והיא יצאה שלילית. מה זה יכול להיות?

קשה לדעת מבלי לבדוק אותך, אך הרירית רגישה לשינויים ההורמונליים שמתרחשים במשך מחזור הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית