בדיקת AMH - ערכים תקינים?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/08/2016 | 15:41 | מאת: בדיקת AMH

שלום, רציתי לדעת מה המשמעות של תוצאה 3.34 בבדיקת AMH.האם תקין?אני מבולבלת ממה שאני קוראת פה באינטרנט לגבי הערכים התקינים של הבדיקה. ממה שקראתי תוצאה מעל 3 מעידה על שחלות פוליציסטיות - לא שמעתי מעולם כי יש לי כאלה. המחזור שלי סדיר, כמו שעון,כל 28 יום. בנוסף, הקפאתי ביציות לפני כשנה, קיבלתי הורמונים ובצעתי מעקבי זקיקים ולא נאמר לי משהו על שחלות פולציסטיות... אשמח להבהרות... תודה!

זהו ערך תקין כפי שגם צפוי בנשים עם שחלות פוליציסטיות, אך בודאי שזו לא בדיקה שמאבחנת שחלות פוליציסטיות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית