פרוברה והתחלת טיפול חדש IVF

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/08/2016 | 16:57 | מאת: א

שלום לפני חודשיים וחצי נתנו לי אסטרופם בניסיון להחזיר מוקפאים. בסוף לא הוחזרו. מאז לא הגיע המחזור. כדי שיהיה אפשר להתחיל טיפול IVF חדש נתנו לי כדורי פרוברה כדי להביא המחזור. ביום 21 למחזור אמורה להתחיל פרוטוקול ארוך עם דקפפטיל. אכן אחרי פרוברה המחזור הגיע. השאלה - האם גם המחזור הבא יתעכב או ישתבש במיוחד אם מיום 21 אזריק דקפפטיל? מה עושים במצב כזה אם אזריק דקפפטיל להרבה זמן והמחזור יתעכב להרבה זמן או בכלל לא יגיע?? האם האסטרופם שנלקח מלפני חודשיים וחצי עדיין עלול להשפיע גם על המחזור הבא ועיכובו? האסטרופם עשוי עדיין להשפיע על עובי רירית הרחם במחזור הטיפול החדש של IVF?? תודה תודה

לאסטרופם יש השפעה רק בסמוך לזמן שניטל. במידה ותוודאי ביום ה- 21 שאת אחרי הביוץ (פרוגסטרון גבוה) אין סיבה להניח שהווסת לא תגיע.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית