פרוטוקול טיפול להפריה חוץ גופית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/08/2016 | 18:20 | מאת: חדשה תבחום...

שלום רב, ביום חמישי התחלתי את ההכנות לטיפול IVF ראשון שלי. הרופא המטפל שלי (שאני סומכת עליו מאוד, פשוט לא היה זמן להסברים נרחבים), רשם לי 4 ימים של הזרקת צטרוטייד ולאחר מכן, בעקבות בדיקות הדם והזקיקים, ינחה אותי כמה פיוריגון להזריק. בכל האתרים שקראתי אודות הצטרוטייד ראיתי שנותנים אותו רק ביום ה - 5-6 למחזור ואילו הוא רשם לי אותו כבר מהיום השני ועוד אמר שהייתי אמורה להזריק כבר ביום הראשון. האם זה עדיין נחשב לפרוטוקול קצר ואספיק לעשות שאיבה ראשונה בביוץ הקרוב? תודה רבה מראש

יש פרוטוקול פחות נפוץ, בו מתחילים עם תרופות לדיכוי הביוץ, כנראה שהתכוון לכך, כדאי בכל מקרה לוודא עם הרופא המטפל כשיש ספק.

09/08/2016 | 23:03 | מאת: חדשה בתחום

תודה רבה על תשובתך. אכן הגיע המשך הוראות הטיפול והוא בחר במסלול של דיכוי ואז גירוי ואתמול גם נוסף הדקפפטיל לצטרוטייד ואז רק דקפפטיל ורק שבוע הבא נתחיל בגירוי. האם יש לדרך הטיפול הזו יותר הצלחות או שאין בהכרח הבדל מהפרוטוקול הקצר יותר של רק גירוי? פוחדת לשאול אם הוא מוצלח פחות... שוב, תודה רבה לך על תשובותיך ועל עבודתך כאן!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית