דימומים קלילים בצבע חום אדום בורדו

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/08/2016 | 17:08 | מאת: חן ח

דר שלום רב. אנ בת 26 אשר נוטלת כבר תקופה ארוכה גלולות בשם מליאן ותחת ביקורות של גניקולוג. לפני כשבועיים סיימתי חפיסה שלמה. בדרך כלל אני מקבלת מחזור לאחר 3 ימים מאז סיום החפיסה. יומיים לאחר סיום החפיסה של הגלולות (יומיים ללא נטילת גלולות) שכבתי עם בן זוגי ולמחרת שתיתי גלולה על מנת שלא אכנס להיריון על אף סיום החפיסה הישנה. פתחתי חפיסה חדשה יום אחרי קיום יחסי המין. ויום למחרת קיבלתי מחזור (ביום השלישי) ועדיין המשכתי עם הגלולות. כמו כן עבר כבר שבועיים מאז קיום יחסי המין והמחזור. כעת אני עדיין מעט מדממת. דימום קליל כמו הפרשה. הדימום בצבע חום בורדו. רציתי לוודא איתך אם אני יכולה להיות רגועה וזה לא מסמן היריון. אני מאוד מקווה שזה לא היריון. האם זה בגלל ש"שיחקתי" מעט עם הגלולות? תודה רבה אשמח לתשובתך בהקדם האפשרי. שבוע טוב. חן

סביר להניח שזה בגלל ששחקת עם הגלולות, אבל כשיש ספק תמיד כדאי לעשות בדיקת היריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית