אי קבלת ווסת לאחר ארבעים ואחד יום

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/08/2016 | 22:06 | מאת: גילה

שלום אני בת 45 עד גיל 41 היה לי מחזור סדיר כול 28 יום בדיוק . נכון להיום המחזור מאחר ועברו 41 יום אחד לפניו היה אחרי 31 ואחד לפני 29 ( עד חודש אפריל עברתי טיפולים ששינו לי את זמני המחזור פעם 24 יום ופעם 40 )לפי בדיקת פיש לפני שנתים היה 7.4 . האם יכול להיות שתוך שנתים הערך יעלה בצורה קיצונית ואכנס למאנפוזה מוקדמת ?

בגילך בהחלט לא נדיר שהביוצים הופכים להיות בלתי סדירים, זה לא חייב להיות מנופאוזה מוקדמת, אבל את בהחלט מתקרבת לגיל המעבר או לפרימנופאוזה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית