רק כתמים במקום וסת רגילה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/08/2016 | 08:08 | מאת: lila

שלום, בחודש מאי עשיתי IVF שלא הצליח. כשלושה שבועות אח"כ קיבלתי וסת ושוב כשבועיים אח"כ והוחלט לחכות למחזור הבא כדי לנסות שוב. בינתיים אני אמורה לקבל את הוסת היום (8.8) ומיום שישי יש לי כתמים בניגוב אך אין דימום נוסף. האם זה תקין? האם להתייחס לזה כוסת וללכת למעקב או להמתין עוד? אני מפחדת שאפספס חודש נוסף. תודה מראש על התשובה

זה לא תקין אם אין דימום טרי בווסת. כדאי לעשות בדיקת דם לאסטרדיול ופרוגסטרון לוודא שהווסת הגיע.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית