לאחר בדיקת פיפל כמה שאלות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/08/2016 | 00:48 | מאת: מור

ביום ה11 של המחזור בתאריך 2.8 בוצעה בדיקת פיפל. באותו יום של הבדיקה ויום למחרת היה לי דימום קל ויומיים אחרי התחיל דימום ממש כמו מחזור בכמות בינונית. האם הגיוני? הדימום ממשיך גם עכשיו. ביום ה21 של המחזור אני אמורה להתחיל דקפפטיל, השאלה היא אם יש עכשיו דימום אני אמורה להמשיך כרגיל את הטיפול לפי המחזור הקודם ולהזריק ביום ה21?

הגיוני שיהיה דימום לאחר שפוצעים את הרירית. את צריכה להמשיך את הטיפול לפי ההנחיות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית