ציסטה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/08/2016 | 12:28 | מאת: ע

היי גילו לי ציסטה של 5 סמ היא מסוג אינדמטריאוזיס האם זה סיבה לאי קליטת הריון? וכיצד ממשיכים טיפול בה? היא הופיעה לפני כחודשיים ועדיין לא נספגה בגוף על אף שקבלתי כבר פעמיים וסת מאז, אציין כי אני כבר שנתיים בטיפולעם ולא ניתקלנו בה. אני כן סובלת מכאבי בטן בעיקר בזמן וסת ובימים שלאחר מכן. האם מבצעים ניתוח? תודה!

במידה והציסטה היא מקור לכאבים ומפריעה לך להרות הרי שניתוח בהחלט יכול להקל עליך, במיוחד אם טיפולי הפריה חוזרים כשלו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית