התנהגות לאחר הפרייה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/07/2016 | 13:28 | מאת: מאיה

היי, אני לאחר הפריית מוקפאים - שני בלסצוציסטים שהתפתחו יפה מאד! החלטתי שאני ממשיכה בחיים כרגיל לצערי זו הפרייה 8 שלי. עברתי לפני כחודשיים היסטורוסקופיה ניתוחית עקב תת מחיצה ושבתי לאחר מנוחה לטיפולים לצערי, בעלי כל הזמן מציק לי שזה לא בסדר לעשות הליכות, פילאטיס, ללכת לים ולהשתזף בנוסף אני לא אכלנית גדולה ובעקבות כל הטיפולים השלתי מס קג, אני מנסה לחזור לחיים האם פעולות אלו משפיעות על הקליטה של העוברים?

פעילות גופנית בריאה ומשפיעה לטובה על הקליטה ועל הצלחת ההיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית