סליחה על השאלה החוזרת , אך האסטרדיול לא גבוה מידי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/07/2016 | 18:51 | מאת: חגית

שוב שלום דר". שואלת שוב . שאלתי האם יש סיכוי להריון עם ערכים כאלו ? כתבת לי שכן . האסטרדיול לא ממסך את התשובה ? לא גבוה מידי ? כי לפי מה שאני הסקתי עם ערכים כאלה לא ניתן להיכנס להריון ? בת 41 . בעלת רזרבה שלחתית ירודה . פרופיל הורמונלי ביום ה- 2 של המחזור . FSH - 10.5 IU/L lh - 2.2 . IU/L e-2 - אסטרודיאל - 661 nmol/L פרוגרסטרון - 1.5 תודה רבה שוב על התשובה .

24/07/2016 | 21:41 | מאת: baby4u

האסטרדיול באמת ממסך את התשובה ועל כן לא ניתן להסיק דבר ברור.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית