הורמונים בדם לאחר ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/07/2016 | 10:19 | מאת: מיכל

שלום, אני בעלת שחלות פוליסיצטיות. מחזור אחרון 15.5 כרגע אני במעקב ללא הורמונים. בתאריך ה 3.7 ההורמונים בדם היו- es 450 LH 9.20 נצפה זקיק מוביל בגודל 10 ורירית 5 מ"מ בתאריך ה 11.7 - זקיק 20 ורירית 5.8 תלת שכבתית. E2- 969 LH- 36.80 IU/L פרוגסטרון 8.3 אתמול- רירית 7 מ"מ ונצפה ממצא סיצסטי בחלל הרחם של 2 מ"מ. e2 ירד 647 Lh 10.40 פרוגסטרון 49.9 בטא- קטנה מ5 שאלתי- מזה הממצא הציסטי? האם היה ביוץ? במידה וכן מה הסיכוי לפי הפרוגסטרון שיש הריון? מה הערכים התקינים שאני צריכה לראות כדי לדעת שיש סיכוי להריון. תודה רבה!!!

לא ברור מה זה הממצא הציסטי, אבל קשה להאמין שלממצא בגודל 2 מ"מ יש משמעות רבה. היה ביוץ. בד"כ בהיריון ערכי הפרוגסטרון יהיו מעל 30.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית