ביוץ.........................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/07/2016 | 23:25 | מאת: ב

שלום 1. ביוץ אמור להתקיים 14 יום בערך לפני המחזור הבא? 2. איך אני אמורה לדעת מתי אני אמורה לקבל? הוא לא קבוע, זה פעם לאחר 23 יום, לפעמים 24 ולפעמים 25, האם לספור מאותו יום שקיבלתי או יום אחרי? כלומר אם קיבלתי היום אז לכלול את היום כיום מספר 1 לספירה? 3. האם ניתן לחשב ביוץ אחרי קבלת המחזור? 4. האם בבדיקת אולטראסאונד ניתן לזהות מתי יחול ביוץ? 5. בזמן ביוץ מספר הזקיקים עולה? 6.האם באולטראסאונד רואים זקיקים או שגם ביציות? 7. בניסיון להרות האם מקיימים יחסים גם מספר ימים לפני ומספר ימים אחרי הביוץ? 8. האם מחזורים קצרים מעידים על חוסר ביוץ? אני מעל גיל 41

1. כאשר המחזור בן 28 יום. 2. כן. 3. כן, 14 יום לפני הווסת בד"כ היה הביוץ. 4. כן. 5. לא. גודל הזקיק מגיע לשיא. 6. רק זקיקים. 7. כן. 8. לא. אבל יש קשר עם הזדקנות השחלה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית