שאלה בנושא קביעת אופן הטיפול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/07/2016 | 09:58 | מאת: רוני

שלום פרופ', אני אם חד הורית, כמעט בת 41, אמא לשני ילדים. פרופיל הורמונלי תקין. הרופא אמר לי שהוא מתחיל בהזרעות עם הורמונים, ובמידה ולא יצליח, נעבור להפריה חוץ גופית. שאלתי היא: מה האפשרויות שלי לקבוע את אופן הטיפול בי: האם אוכל/כדאי להתעקש תחילה על הזרעות ללא הורמונים? מנגד, האם אוכל לדרוש מיד הפריה חוץ גופית ללא "בזבוז זמן" על הזרעות? תודה מקרב לב!

אפשר בהחלט להציג את ההצעות שלך לרופא המטפל, שיתחשב בהם בכפוף להנחיות הקופה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית