איכות ביציות ובדיקות..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/07/2016 | 18:37 | מאת: ג

שלום, בגיל 42,נשואה מלפני 4 חודשים,ללא ילדים, בכל 26 יום מחזור תקין ,לא נטלתי גלולות כבר למעלה מ20 שנה. לא שותה, לא מעשנת, רזה , עושה מעט ספורט. 1. האם בגילי הביציות כבר אינן איכותיות? 2.אם אעשה הפריה חוץ גופית, ההרומון DHEA יכול להגדיל לי את כמות הביציות ולשפר לי את איכותן? יש משהו שניתן לעשות לשיפור איכות הביציות? 3. האם בדיקת מי שפיר או צ'יפ גנטי בודקים אם לעובר יש אוטיזם / מונגולואיד/ פיגור/ או כל מחלה אחרת?

1. חלקן. 2. מקווים של- DHEA תהיה השפעה כזו. לא ברור אם ניתן לעשות לשיפור איכות הביציות. 3. בדיקת מי שפיר וצ'יפ גנטי בודקים אם העובר מונגולואיד וגם תסמונות רבות שקשורות לפיגור.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית