הריון שהושג בשיטת icsi

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/07/2016 | 21:00 | מאת: גלית

שלום האם בהריון שהושג בשיטת icsi בגלל מיעוט זרע היית ממליץ לבצע בדיקת מי שפיר (גם אם בדיקות הסקר תקינות) ? כמו כן מה דעתך על בדיקת הדם שמחליפה מי שפיר?

בהריון שהושג בשיטת icsi בגלל מיעוט זרע יש לקחת את זה בחשבון בעת ההחלטה האם לבצע בדיקת מי שפיר (גם אם בדיקות הסקר תקינות). אבל הגיל וההיסטוריה המשפחתית לא פחות חשובים. בדיקת ה- NIPT מצוינת, אך לא יכולה לתת תמונה מלאה של צ'יפ גנטי, שמחייב דיקור מי שפיר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית