ייעוץ לאחר צלום רחם חוזר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/07/2016 | 18:32 | מאת: לי

היי אני בת 39 וחצי לאחר שני קיסריים אחד ב 2007 ואחד ב 2010 ,לפני שנתיים הריון חוץ רחמי שנספג לבד ,נעשה צלום רחם שהראה חצוצרה שמאלית חסומה, לפני חצי שנה הריון חוץ רחמי בחצוצרה ימנית טופל ביום גילוי ההריון , שבוע 6 ויומיים במטטרטקסט הופנתי ל IVF, , היום נעשה צלום רחם על מנת להעריך את מצב החצוצרה ימנית ,הפעם הצלום כאב יותר מפעם קודמת ולהפתעתי הרופא אמר שהכל תקין!! חצוצרות ללא חסימה!! שתיהן!! האמנם הגיוני??..האם זה אומר שממש תקין והסיכוי להריון ברחם גדול?.מה לגבי החצוצרה השמאלית? היא לא אמורה היתה להיות לא תקינה?איך ייתכן שנפתחה בצלום הזה ובקודם לא?

12/07/2016 | 20:54 | מאת: הה

צילום רחם מדייק בלקבוע שמצב החצוצרות תקין, אך לא פעם עקב התכווצות של השריר הטבעתי נוצרת חסימה מדומה "שנעלמת" בבדיקה חוזרת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית