כאבי ביוץ חזקים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/07/2016 | 10:00 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בת 29 , אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כעשרה חודשים אך ללא הצלחה. פרופיל הורמונלי תקין ומחזורים סדירים, גם בדיקת הזרע תקינה. אני לא סובלת בדכ מכאבי מחזור חזקים, אך שמתי לב שבזמן הביוץ אני מרגישה כאב חד שהולך ומתגבר ( כנראה בגלל גדילת הזקיק ), עד שמגיע לכאב ממש חזק שלא מאפשר לי לתפקד ( נמשך כמה שעות בערך ואז נרגע והופך עמום ). הבנתי שזה תקין שיש כאבי ביוץ אך מדאיג אותי שאולי הכאבים המאוד חזקים הללו נובעים מבעיה רפואית כלשהי? בבדיקת אולטרסאונד וגינאלי הכל היה נראה תקין, אך האם עדיין יש סיכוי לאנדומטריוזיס? עוד לא עשיתי צילום רחם . . וכנראה אתחיל טיפולי הזרעות בחודשיים הקרובים. אשמח לדעתך בנושא. תודה רבה

בד"כ כאבי ביוץ לא מעידים על בעיה שמפריעה להרות, אך קשה לדעת מבלי לבדוק אותך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית