הסבר בבקשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/07/2016 | 20:16 | מאת: ליאת

שלום דר זיידמן/ דירנפלד, אני מנסה שנתיים להרות וטרם הצלחתי יש לי מחזור סדיר וגם ביוץ עם זקיק מוביל. הזרעות לא צלחו וגם לא מס הפריות. לאחרונה עשיתי היסטרוסקופיה ניתוחית עקב תת מחיצה שגילו מאז כבר קבלתי מחזורים טבעיים פלוס ביוצים טבעים וגם כלום. לצערי אני גם סובלת מהפרעות אכילה אני בולמית וזה החריף לי בעיקר עקב הכשלונות. ירדתי קצת במשקל ואני מנסה לחזור לעצמי. האם זו הסיבה לאי הקליטה? האם בגלל חוסר מזון? ואו האם יש סיבה אחרת? הבדיקות תקינות וברוך השם יש ביציות ומוקפאים. אודה לתשובה כנה כי אני אכולת רגשות אשם.

יש הרבה בנות עם הפרעות אכילה שמצליחות להרות, למרות שבהחלט כדאי לקבל יעוץ מקצועי.

02/07/2016 | 16:07 | מאת: ליאת

מה זאת אומרת ייעוץ מקצועי?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית