פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/06/2016 | 20:02 | מאת: עדי קיזל

שלום רב אשמח לפענוח תוצאות פרופיל הורמונלי. לידה ראשונה, היריון ספונטני בגיל 34 מנסה שוב להכנס להיריון בגיל 36.. ניסיונות של 7 חודשים. היום עשיתי פרופיל הורמונלי ביום הרביעי למחזור. אני קצת מודאגת מהתוצאות.. Tsh 3.12 אסטרודיל 404 פרוגורסטרון 0.4 Fsh 7.45 Lh 3.92 המון תודות

האסטרדיול יצא מעט גבוה, כך שכדאי לחזור על הפרופיל ביום 3 למחזור.

03/07/2016 | 15:48 | מאת: עדי קיזל

במידה וההערך חוזר פחות או יותר ככה. מה זה אומר?? אפשר לנסות להכנס באופן טבעי או התחלה של טיפולים? ואם כן איזה.. המון תודות לך

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית