לפני התחלת טיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/06/2016 | 08:53 | מאת: מיה

שלום, אני בת 39 עם ביוץ סדיר (זקיקים מתפתחים עד גודל מתאים), בדיקות הורמונליות תקינות. צילום רחם לפני תחילת ההזרעות פתח חסימה בחצוצרה אחת. מנסה להרות מתרומת זרע. עברתי 6 הזרעות על מחזור טבעי. בהזרעה שניה היה הריון שהסתיים בהפלה טבעית בשבוע 8. האם כדי לעבור שוב צילום רחם לשלילת חסימה כלשהי (כיוון שהיתה הפלה) לפני שמתחילים עם הורמונים? ושאלה נוספת, אם יש לי ביוץ תקין במה יתרום לי הורמון שמחזק ביוץ? תודה רבה!

צילום רחם יכול להוסיף מידע על מצב החצוצרות וחלל הרחם שלך. תרופות לגרימת ביוץ אמורות לגרום אצלך ל"סופר ביוץ" של כמה זקיקים בו זמנית וכך לשפר את הסיכוי להיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית