מאוד מודאגת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/06/2016 | 23:21 | מאת: אחלאם

שלום דר . אני בת 28 אחרי החזרת 2 עוברים טריים ביום שלישי 21/6. הייתי בבית במנוחה למשך כ 5'ימים. ביום ה 7 מההחזרה חזרתי לעבודה. אני אחות במקצוע. עובדת בפנימית . הרגשתי שקצת התאמצתי בעבודה . הייתי על הרגליים רוב הזמן . התהלכתי. והיו לי מעט כאבים בגב תחתון ובטן. אז נתחתי קצת והמשכתי לעבוד. האם זה יכול להשפיע על התוצאה? האם עמידה לזמן ארוך משפיעה? ( בזמן שחלקתי תרופות והדרכת סטודנטים לקח לי כ שעה וחצי עמידה )). אשמח לתשובתך ד"ר

נראה שהדאגה שלך מוגזמת, אין כל סיבה לחשוב שעבודה מאומצת משפיעה באמת לרעה על תוצאות של טיפולים או שמנוחה מועילה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית