הזרעות אוביטרל ואיקוקלימין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/06/2016 | 13:17 | מאת: שרונה

שלום, ברצוני להתייעץ, נמצאת בטיפולי הזרעות קיבלתי כדור וחצי של איקוקלימין ל5 ימים. ביום ה12 למחזור ביצעתי מעקב זקיקים שבו נצפו 4 זקיקים בשחלה הימנית גודלם 20,13,11,10 ו2 זקיקים בשחלה השמאלית 17 ו12. ביום ה14 למחזור בבוקר לפי הוראת הרופא אני צריכה להזריק אוביטרל ולהגיע להשבחה למחרת בתשע בערב אחרי 36-40 שעות. רציתי לשאול האם זה לא מאוחר מדי וכבר הביוץ יקרה? גודל הזקיקים לא גדול מדי בשביל לחכות 3 ימים עד ההזרעה? אשמח לתשובתך .

תחת טיפול עם איקקלומין מקובל לצפות שהביוץ יתרחש כאשר הזקיקים בקוטר גדול יחסית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית