הזרעה וחיידק אי קולי ברחם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/06/2016 | 14:32 | מאת: רונית

שלום רב, נקבעה לי מחר בבוקר הזרעה, ועידכנו אותי היום שבעקבות הבדיקה כי נמצא לי חיידק אי קולי ברחם ועליי לקחת שני זינת ביום. האם יש טעם לבצע הזרעה במצב שיש זיהום רחם, אולי זה מה שמעכב את ההשרשה? האם יש טעם שבן זוגי גם יבצע בדיקה ? כי אולי אנחנו מדביקים אחד את השני. האם האנטיביוטיקה לא מסוכנת בשלב זה ? אשמח לתשובתך. תודה

האנטיביוטיקה לא מסוכנת בשלב זה. אם התחלת כבר טיפול אנטיביוטי סביר שהסיכון מההזרעה לא מאד גבוה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית