יחסי מין לפני צילום רחם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/06/2016 | 15:43 | מאת: Gili

שלום רב, האם האיסור לקיום יחסי מין לפני צילום רחם רלוונטי גם במקרה של בעיות זרע אצל בן הזוג, וקושי להיכנס להיריון? הופניתי לצילום לאחר 4 הזרעות שלא צלחו ולפני החלטה האם להמשיך לivf. אם יחסי המין מתקיימים הרבה לפני מועד הביוץ, האם עדיין יש הכרח באיסור? והאם ניתן לבצע בדיקת היריון, ביתית או בדיקת דם, כדי לשלול היריון באופן ודאי לפני ביצוע הצילום?

מאחר וגם עם זרע בעייתי יתכן היריון עצמוני, הרי שהכלל תופס. בדיקת דם להיריון לא תהיה תמיד חיובית במידה וקיום היחסים היה פחות מ- 10 ימים לפני הבדיקה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית