חשוב

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/06/2016 | 15:07 | מאת: אחלאם

דר שלום. יש לי עוד שאלה . אני אחרי החזרה ראשונה. ומקווה בעזרת השם אחרונה. ביום שלישי . אמרו לי בשחרור מנוחה 3 ימים . אני מיום שלישי שוכבת במיטה אבל כן יורדת לשירותים מקלחת מכינה קפה וכדומה. בשבוע הבא אני אחזור לעבודה . אני אחות במקצוע . זה לא יזיק? אני עובדת בפנימית . ?? ושאלה האם מנוחה מזיקההההה ???

אכן המנוחה יותר מזיקה מאשר מועילה. מטעמי מסורת מדפיסים אוטומטית במכתב השחרור (גם שלי) המלצה על 3 ימי מנוחה, אבל לפי הניסיון והמחקר זה לגמרי מיותר.

25/06/2016 | 11:32 | מאת: אחלאם

סליחה דר אבל תוכלי לנמק לי בקצרה מאיזה בחינה מזיקה????

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית