המשך שאלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/06/2016 | 20:51 | מאת: סיוון

תודה על תשובתך לשאלתי הקודמת. בתגובה לשאלתי: "יש לי דימומים בין וסתיים ולכן הרופאה המליצה לי להשתמש באוטרוגסטן, 200 מג פעמיים ביום. מכיוון שיש לי מחזור לא סדיר, היא הנחתה אותי להתחיל ביום ה16 של המחזור ולהפסיק ביום ה25. האם עצם ההפסקה החדה בפרוגסטרון לא יכולה לחבל בניסיון להרות?" נעניתי: " יכולה, אבל לפחות תופעה הדימומים תוקל." שאלתי הנוספת היא: מטרת הטיפול היא להצליח להרות, הדימום שלעצמו לא מפריע לי אישית אלא לפי מה שהבנתי כנראה הגורם לכך שאינני נכנסת להריון (כבר מעל לשנה של ניסיונות). מה עושים במקרה כזה של מחזור לא סדיר (25-35 יום) ודימומים בין וסתיים? תודה מראש

אפשר לתת לך תרופות להסדרת הביוץ, אם המטרה היא לסייע לך להרות.

24/06/2016 | 22:44 | מאת: סיוון

האם במקום תרופות להסדרת הביוץ ניתן לעשות מעקב זקיקים ע"מ לדעת מתי הביוץ ובהתאם לכך ליטול פרוגסטרון ולעשות בדיקת דם לאחר 14 יום ע"מ לדעת האם להמשיך עם הפרוגסטרון?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית