שאלה לגבי מועד הזרעה- על סמך בדיקות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/06/2016 | 19:21 | מאת: ענת

שלום, ביצעתי היום (יום שישי) בדיקת אולטרסאונד זקיקים + בדיקת דם, קוטר הזקיק: 17 מ"מ, אסטרדיול: 713 pmol/L LH: 95.00 IU/L פרוגסטרון: 3.5 nmol/L עובי הרירית: 6.7 רופאת הפיריון שאצלה אני מטופלת קבעה לי הזרעה (ראשונה שלי, מתרומת זרע) ליום ראשון . שוחחתי עמה ושאלתי אותה אם יש מצב שיום הביוץ שלי נופל על יום שבת, וכידוע אין הזרעות בשבת. היא השיבה לי שייתכן וזה נופל על שבת, ושהיא אישית הייתה מעדיפה בשבת,אבל אין לה אפשרות לדעת בוודאות את זה, אז אפשר לנסות ביום ראשון, ושזוהי החלטה שלי. השאלה: האם לדחות את ההזרעה הזו, שאני כה מייחלת לה, לחודש הבא או כדאי לנסות בכל זאת ביום ראשון? מצד אחד, אולי יום ראשון בבוקר עדיין זה תזמון טוב והביצית תמתין שם, ומה גם שאני כל כך רוצה כבר להתחיל בתהליך ולא בא לי כ"כ לדחות בחודש. מצד שני, גם לאור המחיר הגבוה של המנה (מנה מיובאת מחו"ל), אני קצת חוששת שהמנה הזו סתם תתפספס בגלל שזה אולי עשוי להיות מאוחר מדי ביום ראשון... זה יוצא משהו קצת גבולי... מה כדאי לי לעשות? לבצע את ההזרעה ביום ראשון הקרוב או לדחות לחודש הבא? אשמח לתשובה בהקדם. תודה מראש.

את יכולה לעשות ביום ראשון בבוקר אולטראסאונד ולראות האם כבר בייצת או לא.

24/06/2016 | 21:56 | מאת: ענת

לא קבעתי לזה תור ביום ראשון וזה עשוי להיות קצת בעייתי... אפשר בכל זאת להעריך את הסיכויים ?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית