שחלות פוליציסטיות והריון.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/06/2016 | 03:42 | מאת: יערה

אני פוליציסטית מגיל 16, אין וסת כלל אלא אם כן נוטלת גלולות. הייתי אצל רופאת נשים היא הסבירה לי מה זה אומר בדיוק, קראתי את כל המאמרים בנושא, ובכל זאת יש כמה דברים שלא קיבלתי עליהם תשובה, אשמח אם תוכלו לעזור לי 1.מה הסיכוי להריון טבעי לחלוטין ללא כדורים וכו' במצבי, אחרי שנה של יחסים ללא תוצאות? אמרו לי שנמוך, אשמח למספר מעט יותר מדויק, אני מאמינה שאין בדיוק, אבל בערך. 2. טיפול ראשוני הוא איקקלומין, אשמח לדעת מה הסיכוי להריון מרובה עוברים, נטילת הגלולה? 3.איקקלומין משפיע על מין העובר? זה נכון שיש עליה של 10% בלידת נקיבה? 4. מה הממוצע שלוקח לאישה פוליציסטית להיקלט להריון באמצעות איקקלומין? 5. מה אחוז הנשים הפוליציסטיות שאאיקקלומין לא מסייע להן? 6. בקיצור, אני רוצה ילד עוד 24 חודשים. מתי אני צריכה להתחיל לטפל? כלומר עוד 18 חודשים הריון. תודה על הפורום המדהים.

1. אם את לא מבייצת עצמונית אז אין סיכוי להיריון עצמוני. 2. 7-10%. 3. לא נכון. 4. 3-4 מחזורים. 5. 50%. 6. את צריכה לצפות שיקח 1-6 חודשים בד"כ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית