הפרשה דמית בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/06/2016 | 07:42 | מאת: מירי

בוקר טוב, תחילת הריון לאחר IVF (שבוע חמש פלוס 2) אתמול בUS ראשון נצפה שק אחד. הבוקר בהחדרת הטבליות הוגינליות לתמיכה מצאתי על המוליך הפרשה דמית. האם מדאיג? מה עלי לעשות?

לא נדיר לראות הפרשה אדומה - חומה - שחורה, לאחר שימוש ממושך בתמיכה. אם זה הופך להיות דם טרי, כמו בווסת, כדאי להתיעץ עם הרופא המטפל ביחס להגברת התמיכה.

24/06/2016 | 08:41 | מאת: מירי

האם זו הפרשה מהרחם או גירוי בעקבות התמיכה? ההפרשה היתה ורודה אדומה כמו דם טרי, אך מועטה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית