החזרת עוברים ובדיקות דם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/05/2016 | 09:54 | מאת: רונית

לפני שישה ימים החזירו לי שני עוברים . לפני יומיים ביצעתי בדיקת פרוגסטרון ואסטרדיול. הנתונים הם 2240 אסטרדיול ופרוגסטרון 180. לפני יומיים לקחתי פרגניל 5000 לתמיכה, סינרל אני לוקחת לתמיכה מאז ההחזרה ואסטרופם החל מהיום. האם הנתונים מעידים על התפתחות הריון ? האם לבצע בדיקות שוב כדי לעקוב אחרי הפרוגסטרון והאסטרדיול ? תודה רונית

הנתונים מעידים על כך שאת מקבלת תמיכה טובה. לא חושב שיש תועלת מרובה במעקב אחרי הפרוגסטרון והאסטרדיול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית