ציסטות לפני טיפול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/05/2016 | 21:33 | מאת: צילה

שלום, בת38 ברקע אנדומטריוזיס. לפני טיפול 5 פרוטוקול ארוך, בדיקת us יום 18 למחזור: שתי ציסטות 30 ממ ושני זקיקים 11,12 הונחתי לשוב לבדיקות ביום ראשון ולא להתחיל עם פרוברה ודקא. מלבד שאיבה של אנדומטריומה בטיפול האחרון לפני חודש וחצי לא נצפו ציסטות בטיפולים הקודמים. מה הגורמים לציסטות ואיך מטפלים? האם ישנה אפשרויות שהאנדומטריומה גדלה שוב ככ מהר? האם הטיפול אבוד? תודה

27/05/2016 | 09:01 | מאת: ככ

הציסטות הן בד"כ זקיקים שלא נספגו ולעתים כאלו שנגעים של אנדומטריוזיס חדרו לתוכן. לא נדיר שלאחר שאיבה של אנדומטריומה היא חוזרת וגדלה תוך זמן קצר.

הציסטות הן בד"כ זקיקים שלא נספגו ולעתים כאלו שנגעים של אנדומטריוזיס חדרו לתוכן. לא נדיר שלאחר שאיבה של אנדומטריומה היאא חוזרת וגדלה תוך זמן קצר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית