בדיקת דם יומיים אחרי אוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/05/2016 | 13:04 | מאת: דליה

שלום רב, אני פוליציסטית שטופלתי החודש ב3 כדורי איקקלומין ליום למשך 5 ימים. ביום שישי היום ה11 בתאריך 20.05 נצפו שני זקיקים אחד בגודל 22 מ"מ והשני בגודל 13 מ"מ * אסטרדיול _1123 פרוגסטרון _ 1.7 הרופא אמר להזריק אוביטרל בערב ולבוא בראשון ובשני להזרעה. היום 23.05 שהוא יומיים אחרי אוביטרל אסטרדיול 654 פרוגסטרון 9.9 האם זה אומר שהביוץ התרחש? למה אסטרדיול עדיין גבוה ??? האם יש כל משמעות לערכי אסטרדיול בהריון ??

נראה שהביוץ התרחש. האסטרדיול לא גבוה. אין משמעות רבה לערכי אסטרדיול בהריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית