צילום רחם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/05/2016 | 15:09 | מאת: לחוצה מאוד

שלום , ביצעתי יום צילום רחם ולהלן התוצאות צוואר רחם תקין רחם בעל פגמי מילוי חצוצרה שמאלית הודגמה עם מעבר ופיזור תקינים חצוצרה ימנית הודגמה עם מעבר ופיזור תקינים מה זה אומר רחם בעל פגמי מילוי? האם זה גורם בעייתי בכניסה להריון? האם בדיסק שניתן לי הרופא יכול לראות היכן פגמי המילוי ולאבחן אם זה פגם שיפריע בכניסה להריון. לחוצה מאוד. אשמח לתשובתך.

זה באמת מחייב ברור נוסף, בד"כ בעזרת היסטרוסקופיה שמאפשרת הסתכלות ישירה בתוך חלל הרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית