ציסטות וביוץ תקין.................................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/05/2016 | 15:36 | מאת: אני

אנו מנסים להיקלט 9 חודשים, יש ציסטה בכל שחלה והגדולה יותר 5 ס"מ שתיהן עם ממצא צלול. בבדיקת דם שנעשתה לאחר הביוץ הנתונים מראים שהתרחש ביוץ תקין, האם עדיין מומלץ לשתות גלולות להעלמת הציסטות? אילו בדיקות אפשר עוד לעשות (בדיקת הזרע תקינה)?

הגלולות לא משפיעות על הציסטות ישירות, רק מאפשרות להן להיספג עם הזמן ללא היריון. אפשר לעשות צילום רחם להשלמת הברור בינתיים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית